Schilderijen van Groningen

Over Mij

Schilderij-Groningen

Al van jongs af aan hield tekenen en schilderen mij bezig. Het was dan ook niet gek dat ik op het Werkman college zou belanden. Op het Werkman college werd geadviseerd naar Minerva te gaan, maar hier heb ik niet naar geluisterd. Hoewel ik een hele andere richting ben gaan studeren verliet de liefde voor kunst zoals mijn opa mij dat geleerd had mij nooit. Eerst begon ik allerlei werken te maken in diverse stijlen voordat mijn expressionistische stijl bekend als ‘’Art by Franky’’‘’Art by Franky’’ zich ontwikkelde.

Op een gegeven moment beet ik mij vast in deze passie, deze stijl omdat het kon uitbeelden hoe ik mij daadwerkelijk voel bij sommige stadsgezichten. Zoals op de homepagina beschreven staat – is een schilderij voor mij pas af op het moment dat voor mij het ware gevoel van dat stadsgezicht in het doek zit. Dit zei ik ook in de aflevering van Expeditie Grunnen van 21 september 2020de aflevering van Expeditie Grunnen van 21 september 2020 toen Ronald en het team bij mij op bezoek kwamen.

Ik heb mij nu vastgebeten in deze stijl en zal hem niet meer loslaten. Ik ga nog vele werken opleveren misschien zelfs wel voor jou!


Nieuwe Werken Vanaf 29 Aug. Meer informatie