Schilderij laten maken van Utrecht

Een stukje liefde voor Utrecht voor aan je muur?

Je komt na een lange dag thuis, en daar is hij weer: die grote kale muur! Je kijkt ernaar en hij kijkt terug. Een leeg, saai en emotieloos vlak staart je aan in je ogen – weinig enthousiasts en bruisends.
Al een paar jaar mag ik mooie schilderijen opleveren van diverse stadsgezichten. Zo is mijn Goudkantoortje ook te vinden in het Goudkantoor in Groningen en werd het Schilderij van de Korenbeurs in Groningen door de Albert Heijn als cadeau aan de eigenaar van het prachtige monumentale pand gegeven. (Tekst gaat verder onder galerij)

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk kunstwerk, dan is een schilderij van de stad Utrecht een geweldige optie. Laat een schilderij maken van het prachtige Utrechtse stadsgezicht en creëer een unieke herinnering aan deze bijzondere stad. Zo liet Volker Wessel’s Rottinghuis een prachtig schilderij maken van 300×150 van een aantal van hun gebouwen (Dit schilderij kan je zien op de homepage).

Een schilderij van Utrecht kan worden gemaakt in verschillende perspectieven en gebouwen, en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Of je nu op zoek bent naar een groot kunstwerk voor in de woonkamer of een klein schilderij voor op kantoor, er is altijd een optie die bij jou past. Een vogelvlucht over de stad met de Dom als centraal punt of een gezellig kleurrijk werk met een specifiek cafe waar je bijvoorbeeld de liefde hebt gevonden. 

Een schilderij van Utrecht is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een waardevol geschenk voor vrienden, familie of zakenrelaties. Het is een tastbare herinnering aan een stad die voor velen een speciale plek inneemt in hun hart.

Laat dus vandaag nog een schilderij maken van de stad Utrecht en geniet van een uniek kunstwerk dat niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook een blijvende herinnering vormt aan deze prachtige stad.

Wil je toch liever eerst meer zien en weten, kijk dan gerust in de galerij of bij de prijslijst.

3 + 11 =