Schilderij laten maken van Zwolle

Een stukje liefde voor Zwolle aan je muur?

Je komt na een lange dag thuis, en daar is hij weer: die grote kale muur! Je kijkt ernaar en hij kijkt terug. Een leeg, saai en emotieloos vlak staart je aan in je ogen – weinig enthousiasts en bruisends.
Al een paar jaar mag ik mooie schilderijen opleveren van diverse stadsgezichten. Zo is mijn Goudkantoortje ook te vinden in het Goudkantoor in Groningen en werd het Schilderij van de Korenbeurs in Groningen door de Albert Heijn als cadeau aan de eigenaar van het prachtige monumentale pand gegeven. (Tekst gaat verder onder galerij)

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk kunstwerk voor aan de muur? Overweeg dan om een schilderij van de stad Zwolle te laten maken. Het laten maken van een schilderij van uw favoriete stad is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw interieur, het is ook een unieke manier om uw liefde voor de stad te tonen.

Ga je voor een compilatie van diverse gebouwen zoals het werk voor Volker Wessels op de homepagina of wilt een vogelvlucht van Zwolle over de grote markt uitgestrekt tot aan de horizon. 

Het laten maken van een schilderij van de stad Zwolle is ook een waardevolle investering. Als trotse inwoner van deze prachtige stad wilt u natuurlijk een kunstwerk dat niet alleen mooi is, maar ook een blijvende waarde heeft. Een uniek schilderij van de stad Zwolle kan dan ook een waardevolle toevoeging zijn aan uw kunstcollectie.

Kies voor een schilderij van de stad Zwolle en laat zien hoeveel u van deze mooie stad houdt. Neem vandaag nog contact op met mij om uw wensen te bespreken. 

Wil je toch liever eerst meer zien en weten, kijk dan gerust in de galerij of bij de prijslijst.

15 + 7 =