Een stukje liefde voor Groningen aan je muur?

Je komt na een lange dag thuis, en daar is hij weer: die grote kale muur! Je kijkt ernaar en hij kijkt terug. Een leeg, saai en emotieloos vlak staart je aan in je ogen – weinig enthousiasts en bruisends.
Al een paar jaar mag ik mooie schilderijen opleveren. Zo is mijn Goudkantoortje ook te vinden in het Goudkantoor en werd het Schilderij van de Korenbeurs door de Albert Heijn als cadeau aan de eigenaar van het prachtige monumentale pand gegeven. (Tekst gaat verder onder galerij)

Hoewel dit bedrijven zijn, zijn er ook genoeg mensen die bij mij komen voor hun persoonlijke Pronkjewail aan de muur. Huisdieren gecombineerd met een stadsgezicht; een schilderij van Huis de Beurs als herinnering aan de opbloeiende liefde van een koppel; Een Volvo amazon in de bocht langs de Drie Gezusters – ik vind het allemaal prachtig om te maken en des te mooier als er een verhaal achter zit.

Heb jij nou altijd al een idee voor een stadsgezicht of ander schilderij van Groningen of van een andere stad (misschien met iets persoonlijks erbij) die je aan jouw muur zou willen hebben? Neem dan even contact met mij op via het onderstaande formulier of via Whatsapp en dan gaan we in gesprek over jouw persoonlijke Pronkjewail!

4 + 9 =

Wil je toch liever eerst meer zien en weten, kijk dan gerust in de galerij of bij de prijslijst.