Schilderijen van Groningen

Veel Gestelde Vragen

Ik heb een vraag over je werken

Werk je alleen in opdracht?

Ik werk niet alleen in opdracht, maar opdrachten vind ik zelf wel het leukste om te doen! Op deze manier kan ik iemands wens in vervulling brengen en een persoonlijk stuk maken en geloof mij, er is niks leukers dan dat! Bekijk alle schilderijen hier.Bekijk alle schilderijen hier.

Hoe lang ben je bezig met een werk?

Het ligt heel erg aan mijn inspiratie en gevoel op het moment dat ik bezig ga. Je koopt namelijk niet alleen een schilderij maar een stukje expressionisme. Mijn gevoel gaat in het doek en ik wil dat mensen opgewekt raken wanneer ze naar mijn werken kijken. Ik stop dan ook niet eerder tot ik het gevoel heb dat die expressie in het doek zit en diegene het ook zou kunnen voelen. Het kan dus 20 uur zijn maar ook 40 uur of meer. Het belangrijkste voor mij is dat ik tevreden over het werk en dat de opdrachtgever enthousiast is. Zie hier enkele werken uit mijn collectieZie hier enkele werken uit mijn collectie.

Kan ik je werken ook ergens zien?

Ik ben een keer in Expeditie Grunnen geweest en soms komt er iets te staan bij Kunsthandel Ongering in de kijk in ’t Oude Jat straat. Aangezien ik niet mensenschuw ben kan je altijd vragen of ik tijd heb voor een bakje koffie bij mij in de Folkingestraat. Het geval is wel dat ik het liefst uit opdracht werk en dus sporadisch een kant en klaar werk maak. Wil jij een eigen pronkjewailWil jij een eigen pronkjewail?

Hoeveel schilderijen heb je al gemaakt?

Ik heb om en nabij de 30 schilderijen gemaakt. Volg mijn Instagrammijn Instagram om meer te zien!

Ik heb een vraag over de prijs

Hoe kan het dat de schilderijen eerst goedkoper waren?

Naast het feit dat een schilderij een stuk gevoel/expressie is en daar tijd in zit, ben ik ook een naam aan het neerzetten. Je kan een schilderij dus als een investering zien. Mijn Instagram had eerst 200 volgers en nu is dat binnen een half jaar bijvoorbeeld al 2300.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs komt tot stand door de inkoop van het materiaal; de afmetingen van het doek en duur dat ik bezig ben met het werk. De indicatieve prijzen kan je hier vinden!De indicatieve prijzen kan je hier vinden!

Ik heb een vraag over het aankoop proces

Hoe gaat het proces in werking?

Eerst vul je het formulier in op de website dat je een schilderij wilt. Ik neem dan contact met je op en kom bij jou langs of jij komt naar de Folkingestraat. We bespreken dan jouw wensen met betrekking tot de kleur, afmetingen, speciale details en de deadline. Als je wilt dat het een verassing blijft appen we ondertussen geen foto’s door en als je dat wel fijn vindt wisselen we ondertussen wel foto’s uit. Interesse? Vul dan het contact formulier in en word eigenaar van je eigen Pronkjewail aan de muurword eigenaar van je eigen Pronkjewail aan de muur.

Krijg ik ook een certificaat van echtheid?

Zoals ik eerder zei is een schilderij niet alleen een stuk expressie wat je koopt om een specifieke plek mooier mee te maken maar het is ook een investering. Uiteraard krijg je een certificaat van echtheid. Ik ben mijn naam groter aan het maken en daarmee zal jouw werk ook meer waard worden.

Overige Vragen

Schilder je ook andere steden?

In overleg neem ik natuurlijk ook andere gebouwen of stadsgezichten aan dan alleen die in Groningen. Stuur gerust een bericht.

Heb je ook sociale media?

Ja zeker! Je kan mijn facebookpaginamijn facebookpagina volgen maar ook mijn Instagrammijn Instagram!


Nieuwe Werken Vanaf 29 Aug. Meer informatie