Liefde bij der Witz
Schilderij Ontmoeting bij der Witz

BESCHRIJVING

Een prachtige der Witz werd gemaakt op een doek van 60×80. Eerst werd een relief op het doek gemaakt waardoor het schilderij al levendig wordt. Dit is echt eerste schilderij waar ik deze techniek toegepast heb en zowel ik als de opdrachtgever zijn zeer content met het effect hiervan. Een echte blijver dus.

Der Witz is een supergezellig café aan de grote markt. Het pand dateert uit 1669, is een rijksmonument en cultureel erfgoed. Dit vind ik overigens altijd te gek om te schilderen want het is ook een soort ode aan de architectuur van die tijd.

Na het toepassen van het reliëf is het schilderij rijkelijk belegd met kleurvolle lagen waar mijn stijl zich door kenmerkt. Wanneer de kleurlagen klaar zijn worden er nog witte en zwarte accenten gezet met een acryl-achtige kit uit een zeer dunne spuitkop. 

 

SPECIFICATIES

  • Origineel
  • Acryl
  • 60x80cm

Wil jij ook een herinnering aan de stad of een gepersonaliseerd schilderij voor jezelf of iemand anders? Klik dan even hieronder op ‘jouw pronkjewail’. (Mocht je geen Groninger zijn, het betekent pronk juweel)